Kategoriat
Sote-uudistus

Aluevaalit 2022

Ensimmäiset aluevaalit käydään tammikuussa 2022. Ennakkoäänestysaika kotimaassa on 12. – 18.1.2022. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 23.1.2022. 


Uudet aluevaltuustot aloittavat työnsä maaliskuussa 2022. Sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut siirtyvät kunnilta ja kuntayhtymiltä hyvinvointialueiden järjestämisvastuulle 1.1.2023 alkaen.

Olen ehdolla tammikuun aluevaaleissa. 


Omaa lähestymiskulmaa näihin vaaleihin ei ollut vaikea valita. Hommaan on paras lähteä omat vahvuus- ja osaamisalueet edellä. Minulla on yli 15 vuoden työkokemus sote-alalta ja vahva ammattiosaaminen erityisesti perusterveydenhuollosta. Haluan olla mukana rakentamassa paremmin toimivia, yhdenvertaisia sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen palveluja Pohjois-Pohjanmaalla.


Läpimeno näissä vaaleissa tulee vaatimaan huomattavasti suuremman äänimäärän verrattuna esimerkiksi kesäkuun 2021 kuntavaaleihin. Niinpä en tykkääkään huonoa, jos joku vaikka vinkkaa tutuilleenkin, että näissä vaaleissa olisi ehdolla topakka, jalat maassa oleva terveyskeskuslääkäri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *